Kursus

Kursus
- Lav jeres eget unika.

Har I lyst til selv at lære at lave unikke smykker, så afholder jeg kurser i smykkefremstilling.

Man behøver ikke have kendskab til smykkefremstilling i forvejen.  Alle de grundlæggende teknikker bliver demonstreret og jeg giver altid en hjælpende hånd, så alle går herfra med flotte produkter.

Jeg vejleder i, hvilke farver og former der passer bedst til hver enkelt. Har I gamle smykker I gerne vil genfortolke, så er det også en mulighed.

Hvad får I?

Jeg har værktøj, lækkert nyt kursushus med masser af lys og plads til 5-10 kursister.

Jeg har et meget stort udvalg af halvædelsten og andre smykkematerialer og kan derfor tilbyde jer virkelig flotte og spændende sten og perler, der er fornuftige prismæssigt og af god kvalitet.

 Jeg serverer kaffe/the og lidt kage.

Ved heldagskursus kan der bestilles frokost efter aftale.

Kurser kan arrangeres på hverdagsaftner og i weekender.

 

Priser

Prisen er 150,- kr. pr. deltager for 3 timers kursus aften/ formiddag eller eftermiddag, hvor I arbejder med smykker i halvædelsten og gummi.

Heldagskurser på 6 timer koster 300,- pr. deltager

Oven i skal beregnes udgifter til materialer. Det vil typisk ligge imellem 150,- og 250 kr.

Ønsker I, at jeg kommer til jer, så er prisen 200,-kr pr. deltager for 3 timer og 400,- kr. for kursus af 6 timers varighed. 

Når det skal være specielt!

Mangler I en aktivitet/ et udflugtssted til en forening eller en gruppe, en sjov og personlig aktivitet til en polterabend eller vil du gerne give en speciel overraskelse til en du holde, så  kan der skræddersyes kurser lige efter jeres behov.

Ring eller skriv og aftal nærmere, hvis det har Jeres interesse.

kbo.ikast@mvbmail.dk / 40555180 eller